Havnen

Hvorfor vælge FRLH?
Fredericia Lystbådehavn er et naturligt stop for sejlere fra ind- og udland – uanset om det er for et kort pit-stop eller et længerevarende ophold, hvor du kan nyde havnens nye moderne faciliteter og de mange seværdigheder i nærområdet. 

Lige midt i det hele
Beliggenheden er i særklasse. I hjertet af Danmark og lige ved havets hovedvej på turen rundt om Fyn eller til og fra Tyskland. Placeringen ved Lillebælt giver et godt sejlermiljø, hvor du altid kan finde læ og roligt sejlervejr og -vand. Hvis du sejler mod syd, beskytter bæltet mod vind og store bølger. Og søger du mere udfordrende sejlads, kan du blot sejle mod nord. Samtidig finder du en række havne inden for få timers sejlads. Det betyder, at du aldrig bliver låst fast af dårligt vejr. Der kan altid sejles til og fra Fredericia Lystbådehavn.

 

Smuk indsejling og moderne faciliteter
Oplevelsen af Fredericia Lystbådehavn begynder allerede ved indsejlingen, som med smuk bøgeskov, kuperet terræn og Lillebæltsbroen er en af Danmarks smukkeste indsejlinger. Havnen er totalrenoveret i 2012. Nye træbroer giver et flot og appetitligt præg, og et spritnyt havnehus frister med moderne og velfungerende faciliteter. Her er bl.a. en servicebygning, gæstesejlerrum samt otte baderum, heraf syv familiebaderum, og tre toiletter samt naturligvis handicaptoilet.

I Fredericia ved vi, at dagens sejlere stiller krav – ikke mindst til bad- og toiletforholdene – og dem lever vi til fulde op til på Fredericia Lystbådehavn.

 

Som en af få lystbådehavne i Danmark har vi en sublift med kapacitet på op til 23 tons. Det betyder, at vi kan tilbyde effektive og skånsomme løft fx direkte til brugerens eget bådestativ. Vi kan håndtere alle både med mast, uden at masten skal pilles af. Det unikke optagningssystem gør det nemt at få båden serviceret, og det får hvert år mange til at vælge at lave stop i Fredericia Lystbådehavn. Har du spørgsmål eller udfordringer er du velkommen til at kontakte os. Find kontaktinformation her.

Læs mere her om alle de andre faciliteter på lystbådehavnen.

Strand, skov og store seværdigheder
Vi har ikke ublu priser i Fredericia Lystbådehavn. Priserne for såvel fastliggere som gæstesejlere er fornuftige. Noget andet, vi typisk får ros for på havnen, er de gode parkeringsforhold. Det er nemt at komme til havnen i bil qua Fredericias placering midt i Danmark, lige hvor de to motorvejsstrækninger mødes.

Lystbådehavnen udvikler sig hvert år, og det skyldes ikke mindst, at havnen er professionelt drevet med Associated Danish Ports (ADP) ved roret. Et tæt samarbejde med de lokale sejlklubber er desuden med til at sikre, at lystbådehavnen er attraktiv både nu og i fremtiden.

 

En anden god grund til at vælge Fredericia Lystbådehavn er selve Fredericia. Her finder du Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg og andre spændende seværdigheder, et hyggeligt og levende handelsliv samt smuk natur. Blot 25 meter fra havnen finder du fx den herlige og familievenlige sandstrand, Erritsø Strand samt store boldarealer, petanquebane og legeplads. Se mere om Fredericia her.

ADP A/S ejer og driver Fredericia Lystbådehavn.