GæstesejlereGæstesejlereSidenavigation

For gæstesejlere

Kære sejler. Velkommen til en smuk indsejling. Velkommen til nye faciliteter og historiske seværdigheder. Velkommen til Fredericia Lystbådehavn.

Her er alt, hvad du kan forvente dig af en moderne lystbådehavn. Et nybygget havnehus byder velkommen og rummer blandt andet tre toiletter og otte rigtigt gode baderum. Baderummene er store og familievenlige. Havnehuset byder også på et stort gæstesejlerum med køkken og turistinformation. Læs mere om havnehuset her.

Find kontaktinformation her. 

 

Fine faciliteter for dig og din båd
På havnen er vi i gang med at etablere en række grillområder med borde, bænke og en fast grill.

En anden af vores faciliteter er en sublift med kapacitet på op til 23 tons. Mange gæstesejlere besøger Fredericia Lystbådehavn alene af den grund, fordi liften giver mulighed skånsom optagning, hvis båden skal serviceres. Læs mere om subliften og de andre faciliteter på havnen

 
Gode sejlforhold ved Fredericia
Fredericia Lystbådehavn har en fantastisk beliggenhed. Både i forhold til sejlads og oplevelser på land. Havnen ligger lige ved havets hovedvej på turen rundt om Fyn eller til og fra Tyskland. Placeringen ved Lillebælt betyder, at du altid kan finde læ og roligt sejlervejr. Hvis du sejler mod syd, beskytter bæltet mod vind og store bølger. Og søger du mere udfordrende sejlads, kan du sejle mod nord. Samtidig finder du en række havne inden for få timers sejlads, hvilket betyder, at du aldrig bliver låst fast af dårligt vejr.
 

Lystbådehavnen ligger smukt placeret med naturen som kulisse, og du er tæt på det hele. Blot 25 meter fra lystbådehavnen findes Erritsø Strand, en god og familievenlig sandstrand. Ganske tæt på findes også skov og et stort sportsområde, som gæstesejlere i Fredericia Lystbådehavn frit kan benytte. Der er desuden gode parkeringsforhold på havnen.

Indkøb og byliv
En kilometer fra havnen finder du butikker og gode indkøbsmuligheder. Hvis du vil helt ind i centrum af byen, er der tre kilometer. Hvis ikke du har lyst til gåturen, som i øvrigt er ganske smuk, kører der bus direkte fra lystbådehavnen. I centrum finder du hyggelige cafeer, spændende shopping og fine seværdigheder bl.a. Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg.

Fredericia ligger tæt på en række af Dannmarks bedste attraktioner bl.a. LEGOLAND®, Kongernes Jelling, Egeskov Slot, H. C. Andersens hus, Koldinghus og Trapholt. Se turistinformationen i havnehuset eller snak med personalet på havnen. Vi hjælper gerne med tips til gode oplever i Fredericia-området. Besøg VisitFredericia her.