Faciliteter

Når båden skal forkæles
Som en af få lystbådehavne i Danmark har vi en sublift med kapacitet på op til 23 tons. Det betyder, at vi kan tilbyde effektive og skånsomme løft fx direkte til brugerens eget bådestativ. Vi kan håndtere alle både med mast, uden at masten skal pilles af. Det unikke optagningssystem gør det desuden nemt at få båden serviceret, og det får hvert år mange til at vælge at lave stop i Fredericia Lystbådehavn. Subliften kan bookes online med bekræftelse pr. sms. Der er en klargøringsplads ved siden af subliften, hvor båden kan stå en uge i forbindelse med klargøring.

Vi giver mulighed for påfyldning af både diesel og benzin. Selv om Fredericia Lystbådehavn besøges af mange både hvert år, garanterer vi, at der også er plads til din båd. Vi har også plads til, at gæstesejlere kan få deres både opbevaret hen over vinteren.

Når familien skal forkæles
Lystbådehavnen er blevet moderniseret, og du bliver mødt af nye og pæne træbroer samt grillområder med borde, bænke og en fast gril.

 

For børn og barnlige sjæle er der en fin sandstand, Erritsø Strand, blot 25 meter fra lystbådehavnen, og der er ikke meget længere hen til et sportsområde med fodboldmål, som vores sejlgæster frit kan benytte.  Hannerup Skoven, som ligger blot 500 meter fra lystbådehavnen, er oplagt til en god gå- eller løbetur.

En kilometer fra havnen finder du desuden butikker og gode indkøbsmuligheder.

Se hvad du kan opleve i Fredericia her.

Har du spørgsmål til faciliteterne, kan du altid kontakt os – find kontaktinformationer her.